Tabel Header/Footer

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FunComunity Forum -> Cum pot sa....?
Autor Mesaj
Gerrard
Founder
Founder
Gerrard

Data inscrierii: 10/Noi/2007

MesajTrimis: 11/11/2007 12:01    Titlul subiectului: Tabel Header/Footer Raspunde cu citat (quote)

Am vãzut cã mulþi din cei care au un forum pe myforum.ro au ori un chat în header sau footer, ori vreun clip, m-am gândit cã m-ar vedea Bãrbosu cu ochi mai buni dacã aº face ºi eu un bine comunitãþii. Majoritatea care nu au prea numeroase cunoºtinþe folosesc o poză drept tabel ºi asta cam stricã imaginea forumului. Modificaþi urmãtorul tabel apoi copiaþi-l în header

Cod:
<table>
  <tr>
    <th>Clasament/Chat/Clip/ º.a.m.d </th>
  </tr>
  <tr>
    <td><span>Regulament/Anunþuri/º.a.m.d</span></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><ul>
      <li>1;</li>
      <li>2;</li>
      <li>3;</li>
      <li>4;</li>
      <li>5;</li>
      <li>6;</li>
    </ul></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><div>&lt;CODUL HTML; EMBED;  AICI!&gt; </div></td>
  </tr>
</table>

Exemplu:

Tabel Header/Footer Tabel Header/Footer

Nu garantez cã merge pentru toate template-urile, eu am verificat pe saphic 1,5 nu toate au aceleaºi class-uri, dar, merg modificate ºi totul e ca nou! Pentru nedumeriri, idei, reveniþi cu un post.

Cod:
by lsdcrew | support.myforum.ro

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FunComunity Forum -> Cum pot sa....? Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro