|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Gerrard Founder

Data inscrierii: 10/Noi/2007 Mesaje: 74
|
Trimis: 13/11/2007 18:51 Titlul subiectului: Tutorial Photoshop Incepatori |
|
|
Am inceput prin a deschide un nou fisier cu măsură 600x200px. Am desenat un oval cu Rounded rectangle tool. Nuanță am ales-o eu dar puteti alege alta culoare. Invatati mult mai numeroase lucruri daca urmarind pasii tutorialelor incercati propriile Dvs. artificii si nu respectati pasii tutorialelor ad literam.
[url]http://www.etutoriale.ro/content_images/bar1.gif[/url]
Pasul 2
Ne vom folosi de consecințe pentru a-i da acestei feluri desenate un formă cat mai profesional. întâia oara ne vom ocupa de umbra: Layer > Layer Style > Drop Shadow
Vom folosi urmatoarele setari:
Iata ce am obtinut:
Pasul 3
Ne vom ocupa acum de Inner Shadow: Layer > Layer Style > Inner Shadow
Pasul 4
Multiplica layerul obtinut
Schimba Blending Mode al acestui layer, cel de deasupra, in “Color Burn”
Iata ce am obtinut
Pasul 5
Cu o nuanta mai inchisa scriem componentele menu-ului. Putem face asta pe acelasi layer apasand tasta space intre optiuni. Eu am întrebuințat insa layere diferite.
Pasul 6
Vom face acum separatorul menu-ului. Selectam intre prima optiune si a doua o linie orizontala de un pixel putin mai mica decat inaltimea barei si o coloram cu o culoare mai deschisa decat cea pe care am folosit-o in text
Facem acelasi fapt in dreapta acestei linii in imediata sa apropriere cu o alură mult mai deschisa. Multiplicam apoi aceste doua layere, puteti sa le si grupati daca doriti. Le multiplicam de cate ori avem nevoie punandu-le intre optiuni.
Pasul 7
Pe un nou layer selectati un nou oval pe care il coloram cu alb ca in imaginea de mai jos
Pasul 8
Scadeti opacitatea acestui layer pana obtineti efectul dorit, eu am scazut-o pana pe la 40% si mutati acest layer sub text si separatoare.
FINAL:
 _________________ Bun venit pe Comunitatea Fun aici puteti sa va distrati si sa discutatii www.FunComunity.MyForum.Ro
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|